Nutriční hodnoty (Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 832 kJ / 2 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 208,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 202,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,58 g |
| Tuky | 126,93 g |
| – nasycené | 51,59 g |
| – nenasycené | 63,34 g |
| –– mononenasycené | 54,45 g |
| –– polynenasycené | 8,89 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 21,51 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 2,14 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 41,73 g |
| – cukry | 23,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g jeleního plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 350 g 350 g cibule | Cibule čerstvá | 350 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 hrst 1 hrst sušených hřibů - praváku | Hřib sušený | |
| 1 PL 1 PL borůvek | Borůvky čerstvé | 15 g |
| 300 ml 300 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| krystálový cukr | Cukr bílý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| plátky plátky pomeranče | Pomeranč čerstvý |