Nutriční hodnoty (Zapečené maso s bramborami a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 258 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,94 g |
Tuky | 76,35 g |
– nasycené | 50,17 g |
– nenasycené | 22,42 g |
–– mononenasycené | 20,08 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 31,30 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 164,10 g |
– cukry | 28,60 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice nebo kotlety bez kosti | Vepřová krkovice | |
1 kelímek 1 kelímek 33% smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
850 g 850 g brambor | Brambor zimní | 850 g |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |