Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené maso s bramborami a šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 258 kJ /
1 496 kcal
Bílkoviny25,94 g
– z toho živočišné bílkoviny6,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,94 g
Tuky76,35 g
– nasycené50,17 g
– nenasycené22,42 g
–– mononenasycené20,08 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,84 g
Vláknina31,30 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy164,10 g
– cukry28,60 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice nebo kotlety bez kosti Vepřová krkovice
1 kelímek 1 kelímek 33% smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
850 g 850 g brambor Brambor zimní 850 g
máslo na vymazání Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.