Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barončiny řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 145 kJ /
4 576 kcal
Bílkoviny88,32 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,60 g
Tuky188,36 g
– nasycené46,80 g
– nenasycené127,88 g
–– mononenasycené86,82 g
–– polynenasycené41,06 g
––– omega 32,85 g
Vláknina38,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 798 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy612,60 g
– cukry244,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
250 g 250 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
6 6 větších jablek Jablko čerstvé 900 g
skořice (podle chuti) Skořice ceylonská
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
tuk (na vymazání plechu) Margarín
hrubá mouka (na vysypání plechu) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.