Nutriční hodnoty (Barončiny řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 145 kJ / 4 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,60 g |
Tuky | 188,36 g |
– nasycené | 46,80 g |
– nenasycené | 127,88 g |
–– mononenasycené | 86,82 g |
–– polynenasycené | 41,06 g |
––– omega 3 | 2,85 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 612,60 g |
– cukry | 244,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
250 g 250 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
6 6 větších jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
skořice (podle chuti) | Skořice ceylonská | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá |