Nutriční hodnoty (Papriková polévka s pohankou v kachním vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 033 kJ / 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 2,08 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 1,32 g |
–– mononenasycené | 0,61 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 43,77 g |
– cukry | 33,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kachní krky | Kachna krky | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrst hrst zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
2 2 různobarevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
3-4 3-4 koktejlová rajčátka | Rajče červené čerstvé | 210 g |
kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
plátek plátek sádla (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
3 hrsti 3 hrsti loupané pohanky | Pohanka loupaná | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička sušeného zázvoru (nebo větvička čerstvého) | Zázvor sušený | 5 g |
1/2 1/2 drůbeží vývarové kostky | Bujón kuřecí BIO | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |