Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 469 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 79,47 g |
– nasycené | 43,50 g |
– nenasycené | 28,73 g |
–– mononenasycené | 24,41 g |
–– polynenasycené | 4,32 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 847 mg |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 257,13 g |
– cukry | 164,48 g |
––– laktóza | 9,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru (na posypání jablek) | Cukr bílý | 25 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
7 lžic 7 lžic dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 105 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |