Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 469 kJ /
2 024 kcal
Bílkoviny58,78 g
– z toho živočišné bílkoviny45,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,50 g
Tuky79,47 g
– nasycené43,50 g
– nenasycené28,73 g
–– mononenasycené24,41 g
–– polynenasycené4,32 g
––– omega 30,49 g
Vláknina22,65 g
Cholesterol 711 mg
Sodík 847 mg
Sůl2,58 g
Sacharidy257,13 g
– cukry164,48 g
––– laktóza9,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
1 lžíce 1 lžíce cukru (na posypání jablek) Cukr bílý 25 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
7 lžic 7 lžic dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 105 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
skořice Skořice ceylonská
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.