Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestková krémová polévka - Krémová kdoulová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 326 kJ /
1 512 kcal
Bílkoviny7,16 g
– z toho živočišné bílkoviny3,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,80 g
Tuky14,00 g
– nasycené8,52 g
– nenasycené4,76 g
–– mononenasycené3,60 g
–– polynenasycené1,16 g
––– omega 30,12 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 43 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy284,46 g
– cukry236,06 g
––– laktóza4,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 dl 3 dl suchého bílého vína Víno bílé suché 300 ml
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 1 skořice Skořice ceylonská
2 2 badyány Badyán
6 6 hřebíčků Hřebíček
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
1,2 dl 1,2 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 120.00000476837158 ml
80 dkg 80 dkg kdoulí (švestek) Kdoule čerstvá 800 g
špetka špetka strouhané citrónové kůry Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.