Nutriční hodnoty (Kuře se zázvorem a zeleninou na vietnamský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 926 kJ / 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
Tuky | 3,80 g |
– nasycené | 0,87 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 0,89 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 24,85 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 14,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
3 ks 3 ks mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
1-2 cm 1-2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |