Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené kuře na bazalce s červenou cibulí a celým česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie774 kJ /
185 kcal
Bílkoviny5,77 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,77 g
Tuky0,55 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,28 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy37,21 g
– cukry13,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře Kuře
1 1 větší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 menší hlavička česneku Česnek čerstvý 70 g
sušená bazalka Bazalka sušená
300 300 ml kuřecího vývaru z kostky Vývar kuřecí
2 lžíce 2 lžíce jemného kečupu Kečup sladký 30 ml
1 1 rovná lžíce Solamylu Bramborový škrob
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.