Nutriční hodnoty (Pečené kuře na bazalce s červenou cibulí a celým česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 774 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,77 g |
Tuky | 0,55 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 37,21 g |
– cukry | 13,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 menší hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
300 300 ml kuřecího vývaru z kostky | Vývar kuřecí | |
2 lžíce 2 lžíce jemného kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1 1 rovná lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská |