Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boršč zase trochu jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie24 903 kJ /
5 952 kcal
Bílkoviny1 041,06 g
– z toho živočišné bílkoviny1 030,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,92 g
Tuky178,44 g
– nasycené60,66 g
– nenasycené84,96 g
–– mononenasycené74,57 g
–– polynenasycené10,39 g
––– omega 30,81 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 2,85 g
Sodík 3,59 g
Sůl8,78 g
Sacharidy30,70 g
– cukry15,66 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 dkg 250 dkg hovězího předního Hovězí plec 2500 g
250 dkg 250 dkg vepřové plece Vepřová plec 2500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 menšího hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
1 1 malá sklenička sterilované červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
8 kuliček 8 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
máslo Máslo kravské
hl.mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.