Nutriční hodnoty (Terinka z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 197 kJ / 2 915 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 264,48 g |
– nasycené | 139,53 g |
– nenasycené | 115,73 g |
–– mononenasycené | 97,36 g |
–– polynenasycené | 18,36 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 2,92 g |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 16,16 g |
– cukry | 3,06 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
100 g 100 g sádla (kachní) | Sádlo vepřové | 100 g |
tymián | Tymián sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
4 cl 4 cl hruškovice | Vodka | 40 ml |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |