Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Terinka z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 197 kJ /
2 915 kcal
Bílkoviny89,08 g
– z toho živočišné bílkoviny88,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,49 g
Tuky264,48 g
– nasycené139,53 g
– nenasycené115,73 g
–– mononenasycené97,36 g
–– polynenasycené18,36 g
––– omega 30,51 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 2,92 g
Sodík 1,16 g
Sůl2,90 g
Sacharidy16,16 g
– cukry3,06 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
100 g 100 g sádla (kachní) Sádlo vepřové 100 g
tymián Tymián sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
4 cl 4 cl hruškovice Vodka 40 ml
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.