Nutriční hodnoty (Rýžový srnčí hřbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 412 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,45 g |
Tuky | 16,75 g |
– nasycené | 10,74 g |
– nenasycené | 4,98 g |
–– mononenasycené | 4,27 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 468,50 g |
– cukry | 314,75 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 1 Zlatý klas | Puding v prášku | |
200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
350 g 350 g meruňkového kompotu (čerešňového alebo akékoľvek mäkké ovocie, drobné ovocie môže byť čerstvé) | Meruňka zavařená | 350 g |