Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambůrky se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 823 kJ /
675 kcal
Bílkoviny17,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,50 g
Tuky1,25 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,35 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,08 g
Vláknina23,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy136,50 g
– cukry17,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 3/4 kg asi 3/4 kg brambor Brambor zimní 750 g
200-300 g 200-300 g zeleniny (mražené nebo čerstvé, jakou máme rádi) Mrkev čerstvá 250 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.