Nutriční hodnoty (Kapustičky podle kuchaře Emanuela)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 447 kJ / 2 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,20 g |
Tuky | 176,30 g |
– nasycené | 91,40 g |
– nenasycené | 65,25 g |
–– mononenasycené | 56,20 g |
–– polynenasycené | 9,05 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 76,76 g |
– cukry | 22,26 g |
––– laktóza | 4,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 800 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
100 g 100 g anglické slaniny (nebo pancetty) | Anglická slanina | 100 g |
150 g 150 g parmezánu | Parmezán | 150 g |
sůl | Sůl mořská |