Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustičky podle kuchaře Emanuela)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 447 kJ /
2 258 kcal
Bílkoviny75,84 g
– z toho živočišné bílkoviny48,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,20 g
Tuky176,30 g
– nasycené91,40 g
– nenasycené65,25 g
–– mononenasycené56,20 g
–– polynenasycené9,05 g
––– omega 30,61 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 211 mg
Sodík 3,50 g
Sůl8,50 g
Sacharidy76,76 g
– cukry22,26 g
––– laktóza4,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 800 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
100 g 100 g anglické slaniny (nebo pancetty) Anglická slanina 100 g
150 g 150 g parmezánu Parmezán 150 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.