Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené zelí s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 054 kJ /
1 925 kcal
Bílkoviny47,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,14 g
Tuky16,89 g
– nasycené4,67 g
– nenasycené10,98 g
–– mononenasycené5,24 g
–– polynenasycené5,74 g
––– omega 30,26 g
Vláknina89,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,02 g
Sůl0,05 g
Sacharidy307,90 g
– cukry285,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka červeného zelí Zelí červené čerstvé 3000 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 lžíce 1 lžíce tuku Margarín 15 g
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
pepř celý Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.