Nutriční hodnoty (Červené zelí s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 054 kJ / 1 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,14 g |
Tuky | 16,89 g |
– nasycené | 4,67 g |
– nenasycené | 10,98 g |
–– mononenasycené | 5,24 g |
–– polynenasycené | 5,74 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 89,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 307,90 g |
– cukry | 285,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 3000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce tuku | Margarín | 15 g |
400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
pepř celý | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený |