Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lečo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 771 kJ /
2 574 kcal
Bílkoviny115,19 g
– z toho živočišné bílkoviny96,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,25 g
Tuky172,23 g
– nasycené87,85 g
– nenasycené76,47 g
–– mononenasycené43,00 g
–– polynenasycené33,47 g
––– omega 30,13 g
Vláknina30,88 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 6,09 g
Sůl14,63 g
Sacharidy127,00 g
– cukry86,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
5 5 čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 750 g
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky soli Sůl mořská 4 g
mletý pepř Pepř černý mletý
1 plechovka 1 plechovka rajského protlaku (170 g) Protlak rajčatový
500 g 500 g uzeniny Párek vepřový 500 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.