Nutriční hodnoty (Lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 771 kJ / 2 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,25 g |
Tuky | 172,23 g |
– nasycené | 87,85 g |
– nenasycené | 76,47 g |
–– mononenasycené | 43,00 g |
–– polynenasycené | 33,47 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 30,88 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 6,09 g |
Sůl | 14,63 g |
Sacharidy | 127,00 g |
– cukry | 86,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
5 5 čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 750 g |
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 plechovka 1 plechovka rajského protlaku (170 g) | Protlak rajčatový | |
500 g 500 g uzeniny | Párek vepřový | 500 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |