Nutriční hodnoty (Výživná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 425 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,93 g |
Tuky | 8,55 g |
– nasycené | 2,01 g |
– nenasycené | 4,09 g |
–– mononenasycené | 3,15 g |
–– polynenasycené | 0,94 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 14,83 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,96 g |
Sacharidy | 46,40 g |
– cukry | 6,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké nastrouhané brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
zelenina | Mrkev čerstvá | |
1 1 Masox | Bujón hovězí | |
1 1 zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
1 lžička 1 lžička Vegety (nemusí být) | Kořenící směs sypká | 5 g |
hrst hrst hub (mražené, nebo sušené předem namočené) | Hřib čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
na špičku nože na špičku nože chilli | Chilli paprička sušená | |
petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
plátek plátek másla | Máslo kravské |