Nutriční hodnoty (Carpaccio z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 550 kJ / 1 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 132,53 g |
– nasycené | 36,25 g |
– nenasycené | 94,75 g |
–– mononenasycené | 81,80 g |
–– polynenasycené | 12,95 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 0,09 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 941 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 120,83 g |
– cukry | 114,37 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené řepy velikosti pěsti | Červená řepa čerstvá | |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce květového medu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce pomerančového džusu | Džus pomerančový | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
150 g 150 g kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 150 g |
hrst hrst piniových semínek | Piniové ořechy | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |