Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carpaccio z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 550 kJ /
1 805 kcal
Bílkoviny32,07 g
– z toho živočišné bílkoviny30,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,32 g
Tuky132,53 g
– nasycené36,25 g
– nenasycené94,75 g
–– mononenasycené81,80 g
–– polynenasycené12,95 g
––– omega 30,70 g
Vláknina0,09 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 941 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy120,83 g
– cukry114,37 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené řepy velikosti pěsti Červená řepa čerstvá
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml
2 lžíce 2 lžíce květového medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžíce 2 lžíce cukru moučky Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
3 lžíce 3 lžíce pomerančového džusu Džus pomerančový 45 ml
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
150 g 150 g kozího sýra Sýr hrudkový kozí 150 g
hrst hrst piniových semínek Piniové ořechy
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.