Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kaštanová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 656 kJ /
1 591 kcal
Bílkoviny31,24 g
– z toho živočišné bílkoviny3,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,09 g
Tuky59,87 g
– nasycené35,32 g
– nenasycené23,38 g
–– mononenasycené17,93 g
–– polynenasycené5,45 g
––– omega 30,52 g
Vláknina65,61 g
Cholesterol 164 mg
Sodík 699 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy202,47 g
– cukry61,87 g
––– laktóza4,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jedlých kaštanů Kaštan jedlý neloupaný 400 g
1 1 celer (bulva středně velká) Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 střední mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 svazek 1 svazek petrželové natě Petržel nať čerstvá 60 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
5 lžic 5 lžic másla Máslo kravské 50 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 litr 1 litr zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.