Nutriční hodnoty (Pangas pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 069 kJ / 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 64,94 g |
– nasycené | 19,55 g |
– nenasycené | 42,80 g |
–– mononenasycené | 23,01 g |
–– polynenasycené | 19,79 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,52 g |
Sacharidy | 7,55 g |
– cukry | 7,40 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
35 dkg 35 dkg pangasia | Pangas filet | 350 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
citron - šťáva | Citrón čerstvý | |
1 1 zelená kapie | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 žlutá kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
10 dkg 10 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 18 g |
2 lžíce 2 lžíce majolky | Majonéza | 30 g |