Nutriční hodnoty (Ryby na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 809 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,18 g |
Tuky | 82,97 g |
– nasycené | 53,78 g |
– nenasycené | 28,14 g |
–– mononenasycené | 26,03 g |
–– polynenasycené | 2,11 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,10 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce ryby | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
400 g 400 g žampionu | Žampion čerstvý | 400 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
koňak | Brandy |