Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryby na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 809 kJ /
910 kcal
Bílkoviny12,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,18 g
Tuky82,97 g
– nasycené53,78 g
– nenasycené28,14 g
–– mononenasycené26,03 g
–– polynenasycené2,11 g
––– omega 30,30 g
Vláknina20,20 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,10 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce ryby Treska filet
sůl Sůl mořská
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
400 g 400 g žampionu Žampion čerstvý 400 g
petrželka Petržel nať čerstvá
koňak Brandy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.