Nutriční hodnoty (Bramborák plněný zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 570 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,14 g |
Tuky | 10,01 g |
– nasycené | 2,31 g |
– nenasycené | 4,62 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 1,62 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 26,44 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 148,10 g |
– cukry | 22,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 hrstka majoránky | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej ke smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské |