Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák plněný zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 570 kJ /
853 kcal
Bílkoviny31,82 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,14 g
Tuky10,01 g
– nasycené2,31 g
– nenasycené4,62 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené1,62 g
––– omega 30,14 g
Vláknina26,44 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,21 g
Sacharidy148,10 g
– cukry22,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 hrstka majoránky Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
pár kapek kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej ke smažení (nebo sádlo) Olej řepkový
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.