Nutriční hodnoty (Tropické kuřátko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 126 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,87 g |
Tuky | 21,72 g |
– nasycené | 3,04 g |
– nenasycené | 18,65 g |
–– mononenasycené | 15,77 g |
–– polynenasycené | 2,88 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 3,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,42 g |
Sacharidy | 130,21 g |
– cukry | 102,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 spodních kuřecích stehýnek | Kuře stehno s kůží | |
200 ml 200 ml kečupu | Kečup sladký | 200 ml |
200 ml 200 ml pomerančového džusu | Džus pomerančový | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivoveho oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce čerstvé nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžička 1 lžička česnekové soli | Sůl s česnekem | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
solamyl | Bramborový škrob |