Nutriční hodnoty (Brambory plněné brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 167 kJ / 1 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,42 g |
Tuky | 120,80 g |
– nasycené | 50,05 g |
– nenasycené | 65,46 g |
–– mononenasycené | 49,87 g |
–– polynenasycené | 15,59 g |
––– omega 3 | 5,15 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 79,80 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
8 plátků 8 plátků uzené slaniny | Špek | |
300 g 300 g brynzy | Brynza | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |