Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory plněné brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 167 kJ /
1 713 kcal
Bílkoviny71,42 g
– z toho živočišné bílkoviny62,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,42 g
Tuky120,80 g
– nasycené50,05 g
– nenasycené65,46 g
–– mononenasycené49,87 g
–– polynenasycené15,59 g
––– omega 35,15 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 2,69 g
Sůl7,00 g
Sacharidy79,80 g
– cukry15,00 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 větších brambor Brambor zimní 400 g
1 1 nakládaná kapie Paprika červená sterilovaná
8 plátků 8 plátků uzené slaniny Špek
300 g 300 g brynzy Brynza 300 g
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
1 1 velký pórek Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.