Nutriční hodnoty (Venkovská rajčata s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 30,97 g |
– nasycené | 7,45 g |
– nenasycené | 14,36 g |
–– mononenasycené | 11,30 g |
–– polynenasycené | 3,06 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 10,98 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 29,80 g |
– cukry | 16,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olivový olej | Olej olivový | |
zelená petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
cukr | Cukr bílý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |