Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Venkovská rajčata s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 372 kJ /
567 kcal
Bílkoviny39,12 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,40 g
Tuky30,97 g
– nasycené7,45 g
– nenasycené14,36 g
–– mononenasycené11,30 g
–– polynenasycené3,06 g
––– omega 30,11 g
Vláknina10,98 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 424 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy29,80 g
– cukry16,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
olivový olej Olej olivový
zelená petržel Petržel kořenová čerstvá
provensálské koření Provensálské koření
cukr Cukr bílý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.