Nutriční hodnoty (Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 190 kJ / 2 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 93,42 g |
– nasycené | 52,86 g |
– nenasycené | 32,02 g |
–– mononenasycené | 25,40 g |
–– polynenasycené | 6,62 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 746 mg |
Sodík | 3,36 g |
Sůl | 8,22 g |
Sacharidy | 190,25 g |
– cukry | 28,95 g |
––– laktóza | 14,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
150 g 150 g rokfóru | Roquefort | 150 g |
200 g 200 g pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
250 ml 250 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička zrnek zeleného pepře | Pepř zelený | 5 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |