Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 190 kJ /
2 197 kcal
Bílkoviny95,56 g
– z toho živočišné bílkoviny61,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,20 g
Tuky93,42 g
– nasycené52,86 g
– nenasycené32,02 g
–– mononenasycené25,40 g
–– polynenasycené6,62 g
––– omega 30,87 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 746 mg
Sodík 3,36 g
Sůl8,22 g
Sacharidy190,25 g
– cukry28,95 g
––– laktóza14,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 400 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
150 g 150 g rokfóru Roquefort 150 g
200 g 200 g pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
250 ml 250 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička zrnek zeleného pepře Pepř zelený 5 g
olej na smažení Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.