Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový perkelt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 595 kJ /
1 337 kcal
Bílkoviny116,51 g
– z toho živočišné bílkoviny103,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,09 g
Tuky56,93 g
– nasycené20,06 g
– nenasycené29,89 g
–– mononenasycené22,92 g
–– polynenasycené6,97 g
––– omega 30,57 g
Vláknina20,82 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 3,61 g
Sůl8,73 g
Sacharidy83,22 g
– cukry44,28 g
––– laktóza5,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
2 lžíce 2 lžíce tuku Margarín 30 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
140 g 140 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 140 g
140 g 140 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 140 ml
3 lžíce 3 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 30 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
vývar (nebo 1 kostka bujónu) Vývar masový
3 lžíce 3 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
chilli (nebo pálivá paprika) Chilli paprička sušená
pepř mletý Pepř černý mletý
kmín mletý Kmín mletý
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.