Nutriční hodnoty (Vaječné ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 782 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,16 g |
Tuky | 105,83 g |
– nasycené | 24,42 g |
– nenasycené | 61,58 g |
–– mononenasycené | 45,69 g |
–– polynenasycené | 15,89 g |
––– omega 3 | 3,18 g |
Vláknina | 10,55 g |
Cholesterol | 2,10 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 67,27 g |
– cukry | 34,40 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajíček | Vejce slepičí | 560 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
0,5 l 0,5 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
1 svazek 1 svazek pažitky | Pažitka čerstvá | 50 g |
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (stačí nejlevnější v kouscích nebo i drcený) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |