Nutriční hodnoty (Tatrankové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 404 kJ / 3 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,25 g |
Tuky | 229,56 g |
– nasycené | 45,72 g |
– nenasycené | 167,70 g |
–– mononenasycené | 83,50 g |
–– polynenasycené | 84,20 g |
––– omega 3 | 10,38 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 330,70 g |
– cukry | 79,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 tatranky | Oplatky s čokoládovou náplní | |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
100 g 100 g strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
250 g 250 g 100% tuku | Margarín | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |