Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatrankové pracny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 404 kJ /
3 682 kcal
Bílkoviny64,93 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,25 g
Tuky229,56 g
– nasycené45,72 g
– nenasycené167,70 g
–– mononenasycené83,50 g
–– polynenasycené84,20 g
––– omega 310,38 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 403 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy330,70 g
– cukry79,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 tatranky Oplatky s čokoládovou náplní
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
100 g 100 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
250 g 250 g 100% tuku Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.