Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevná brokolda s krupičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie894 kJ /
214 kcal
Bílkoviny13,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,98 g
Tuky1,02 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,53 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,01 g
Vláknina16,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry9,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 brokolice (i s lístkama a košťálem) Brokolice čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 brambory (vařené studené a pak nastrouhané) Brambor zimní 100 g
nadrobno nakrájená větší mrkev Mrkev čerstvá
hrášek Hrášek zelený
kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 1 větší tavený sýr se šunkou Sýr tavený
2 hrsti 2 hrsti krupičky Krupice pšeničná jemná
zeleninový vývar Vývar zeleninový
troška másla (na osmažení cibulky) Máslo kravské
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.