Nutriční hodnoty (Barevná brokolda s krupičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 894 kJ / 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,98 g |
Tuky | 1,02 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,53 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 16,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 9,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 brokolice (i s lístkama a košťálem) | Brokolice čerstvá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 brambory (vařené studené a pak nastrouhané) | Brambor zimní | 100 g |
nadrobno nakrájená větší mrkev | Mrkev čerstvá | |
hrášek | Hrášek zelený | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 větší tavený sýr se šunkou | Sýr tavený | |
2 hrsti 2 hrsti krupičky | Krupice pšeničná jemná | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
troška másla (na osmažení cibulky) | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |