Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory ze syrových brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 116 kJ /
984 kcal
Bílkoviny49,20 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,48 g
Tuky31,08 g
– nasycené7,34 g
– nenasycené14,06 g
–– mononenasycené11,23 g
–– polynenasycené2,83 g
––– omega 30,18 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 444 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy118,45 g
– cukry10,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12-15 12-15 brambor Brambor zimní 675 g
uzené maso (nebo uzenina) Vepřová plec uzená
mražená zelenina Mrkev mražená
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
olej Olej řepkový
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.