Nutriční hodnoty (Rybí guláš s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 316 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 90,24 g |
– nasycené | 42,87 g |
– nenasycené | 45,47 g |
–– mononenasycené | 37,21 g |
–– polynenasycené | 8,26 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 8,68 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 25,12 g |
– cukry | 17,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g rybího filé | Treska filet | 750 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce červeného vína | Víno červené suché | 15 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá |