Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí guláš s červeným vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 316 kJ /
1 510 kcal
Bílkoviny144,09 g
– z toho živočišné bílkoviny139,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,26 g
Tuky90,24 g
– nasycené42,87 g
– nenasycené45,47 g
–– mononenasycené37,21 g
–– polynenasycené8,26 g
––– omega 30,92 g
Vláknina8,68 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 2,12 g
Sůl5,20 g
Sacharidy25,12 g
– cukry17,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g rybího filé Treska filet 750 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
sůl Sůl mořská
2 dl 2 dl vývaru Vývar hovězí 200 ml
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce červeného vína Víno červené suché 15 ml
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.