Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jablka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 870 kJ /
1 881 kcal
Bílkoviny23,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,60 g
Tuky92,55 g
– nasycené32,30 g
– nenasycené58,33 g
–– mononenasycené35,95 g
–– polynenasycené22,38 g
––– omega 30,31 g
Vláknina37,53 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy219,33 g
– cukry188,97 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
4 lžičky 4 lžičky medu Med nepasterovaný 72 g
100 g 100 g loupaných mandlí Mandle loupané 100 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžička 1 lžička mletého hřebíčku Hřebíček 5 g
šlehačka (na ozdobu) Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.