Nutriční hodnoty (Pečená jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 870 kJ / 1 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,60 g |
Tuky | 92,55 g |
– nasycené | 32,30 g |
– nenasycené | 58,33 g |
–– mononenasycené | 35,95 g |
–– polynenasycené | 22,38 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 37,53 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 219,33 g |
– cukry | 188,97 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
4 lžičky 4 lžičky medu | Med nepasterovaný | 72 g |
100 g 100 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 100 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžička 1 lžička mletého hřebíčku | Hřebíček | 5 g |
šlehačka (na ozdobu) | Šlehačka 35% |