Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie21 270 kJ /
5 084 kcal
Bílkoviny224,09 g
– z toho živočišné bílkoviny216,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,74 g
Tuky346,98 g
– nasycené215,14 g
– nenasycené131,25 g
–– mononenasycené41,91 g
–– polynenasycené89,34 g
––– omega 30,07 g
Vláknina15,47 g
Cholesterol 67 mg
Sodík 51,17 g
Sůl138,06 g
Sacharidy259,00 g
– cukry18,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1,5 l 1,5 l bujónu (vody + 1 bujónové kostky) Bujón hovězí 1500 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1/2 1/2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
5 plátků 5 plátků celeru Celer bulva čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
2 nožičky 2 nožičky tenkých párků Párek vepřový 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.