Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 21 270 kJ / 5 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 216,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,74 g |
Tuky | 346,98 g |
– nasycené | 215,14 g |
– nenasycené | 131,25 g |
–– mononenasycené | 41,91 g |
–– polynenasycené | 89,34 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 51,17 g |
Sůl | 138,06 g |
Sacharidy | 259,00 g |
– cukry | 18,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1,5 l 1,5 l bujónu (vody + 1 bujónové kostky) | Bujón hovězí | 1500 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 1/2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
5 plátků 5 plátků celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 nožičky 2 nožičky tenkých párků | Párek vepřový | 80 g |