Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník s ovocnou chutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie9 860 kJ /
2 357 kcal
Bílkoviny39,18 g
– z toho živočišné bílkoviny15,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,70 g
Tuky113,26 g
– nasycené11,12 g
– nenasycené94,60 g
–– mononenasycené66,84 g
–– polynenasycené27,76 g
––– omega 38,27 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy291,10 g
– cukry119,40 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
230 g 230 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 230 g
100-110 g 100-110 g moučkového cukru (nebo krupicového) Cukr bílý 105 g
1 1 banánový pudink (nebo ananasový) Puding v prášku
0,5 sáčku 0,5 sáčku kypřicího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
0,5 lžičky 0,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g kandovaného ovoce (např. ovocný chlebíček) Citron kandovaný 50 g
rozinky Rozinky
sekané ořechy Vlašské ořechy
mandle Mandle neloupané
trochu trochu 100% tuku na vymazání formy (nebo jiný tuk) Margarín
hrubá mouka na vysypání (nebo kokos) Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na povrch (nebo poleva) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.