Nutriční hodnoty (Vepřová játra v bláně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 950 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 16,20 g |
– nasycené | 2,52 g |
– nenasycené | 6,78 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 2,58 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 23,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 dkg 60 dkg vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
vepřová blána | Vepřová blána | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu sádla na pánev | Sádlo vepřové |