Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra v bláně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 950 kJ /
705 kcal
Bílkoviny116,40 g
– z toho živočišné bílkoviny116,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky16,20 g
– nasycené2,52 g
– nenasycené6,78 g
–– mononenasycené4,20 g
–– polynenasycené2,58 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,85 g
Sodík 582 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy23,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 dkg 60 dkg vepřových jater Játra vepřová 600 g
vepřová blána Vepřová blána
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
trochu trochu sádla na pánev Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.