Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněná vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie3 244 kJ /
775 kcal
Bílkoviny53,09 g
– z toho živočišné bílkoviny52,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,94 g
Tuky58,37 g
– nasycené16,52 g
– nenasycené28,01 g
–– mononenasycené22,40 g
–– polynenasycené5,60 g
––– omega 30,50 g
Vláknina0,67 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 785 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy9,10 g
– cukry0,19 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
2 lžičky 2 lžičky křenu Křen čerstvý 2 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
kečup (na ozdobení) Kečup sladký
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.