Nutriční hodnoty (Plněná vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 3 244 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,94 g |
Tuky | 58,37 g |
– nasycené | 16,52 g |
– nenasycené | 28,01 g |
–– mononenasycené | 22,40 g |
–– polynenasycené | 5,60 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 0,67 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 9,10 g |
– cukry | 0,19 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
2 lžičky 2 lžičky křenu | Křen čerstvý | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
kečup (na ozdobení) | Kečup sladký | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská |