Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie879 kJ /
210 kcal
Bílkoviny9,67 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky7,63 g
– nasycené4,73 g
– nenasycené2,82 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,33 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,23 g
– cukry0,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 30 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.