Nutriční hodnoty (Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 783 kJ / 3 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 213,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,30 g |
Tuky | 124,56 g |
– nasycené | 15,06 g |
– nenasycené | 104,83 g |
–– mononenasycené | 72,21 g |
–– polynenasycené | 32,62 g |
––– omega 3 | 8,85 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 163,60 g |
– cukry | 105,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g sušené švestky | Švestky sušené | 100 g |
100 g 100 g jablečná šťáva | Šťáva z jablka | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1000 g 1000 g dančího masa | Daněk kýta | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
50 g 50 g přepasírovaných vařených rajčat | Rajče červené čerstvé | 50 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
jalovec | Jalovec sušený | |
0,5 l 0,5 l červeného vína | Víno červené suché | 500 ml |
100 g 100 g perníku | Perník | 100 g |