Nutriční hodnoty (Jablka plněná mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 487 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
Tuky | 85,12 g |
– nasycené | 32,66 g |
– nenasycené | 43,25 g |
–– mononenasycené | 33,32 g |
–– polynenasycené | 9,94 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 39,60 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 142,40 g |
– cukry | 128,80 g |
––– laktóza | 8,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
trochu trochu majoránky | Majoránka sušená | |
2 lžice 2 lžice kyselé smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
100 g 100 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |