Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka plněná mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 487 kJ /
1 789 kcal
Bílkoviny96,02 g
– z toho živočišné bílkoviny89,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,76 g
Tuky85,12 g
– nasycené32,66 g
– nenasycené43,25 g
–– mononenasycené33,32 g
–– polynenasycené9,94 g
––– omega 30,69 g
Vláknina39,60 g
Cholesterol 740 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,27 g
Sacharidy142,40 g
– cukry128,80 g
––– laktóza8,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
300 g 300 g mletého masa Vepřový ořez 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
trochu trochu majoránky Majoránka sušená
2 lžice 2 lžice kyselé smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
100 g 100 g tvrdého syra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.