Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 590 kJ /
4 921 kcal
Bílkoviny93,85 g
– z toho živočišné bílkoviny33,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,00 g
Tuky207,52 g
– nasycené52,44 g
– nenasycené142,25 g
–– mononenasycené103,95 g
–– polynenasycené38,30 g
––– omega 310,52 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 727 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy660,56 g
– cukry223,56 g
––– laktóza14,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice Cukr bílý 125 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
300 ml 300 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
rebarbora Rebarbora čerstvá
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
70 g 70 g cukru krupice Cukr bílý 70 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
máslo Máslo kravské
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.