Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 590 kJ / 4 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 207,52 g |
– nasycené | 52,44 g |
– nenasycené | 142,25 g |
–– mononenasycené | 103,95 g |
–– polynenasycené | 38,30 g |
––– omega 3 | 10,52 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 660,56 g |
– cukry | 223,56 g |
––– laktóza | 14,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
300 ml 300 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
rebarbora | Rebarbora čerstvá | |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
máslo | Máslo kravské | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |