Nutriční hodnoty (Silvestrák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 221 kJ / 1 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 145,61 g |
– nasycené | 71,02 g |
– nenasycené | 61,10 g |
–– mononenasycené | 31,83 g |
–– polynenasycené | 29,27 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 9,64 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 4,71 g |
Sůl | 11,26 g |
Sacharidy | 36,80 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg kabanosu | Párek vepřový | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 6 natvrdo uvařených a vychladlých vajec | Vejce slepičí | 420 g |
3 stroužky 3 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
kečup | Kečup sladký | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |