Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fetou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 354 kJ /
1 280 kcal
Bílkoviny41,67 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,67 g
Tuky79,80 g
– nasycené31,35 g
– nenasycené46,95 g
–– mononenasycené40,14 g
–– polynenasycené6,82 g
––– omega 30,45 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 4,18 g
Sůl10,36 g
Sacharidy92,04 g
– cukry9,04 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor Brambor zimní 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku velkých řeckých oliv Olivy čerstvé zralé
200 g 200 g sýru feta Sýr feta 200 g
nakládané artyčoky Artyčoky sterilované
40 ml 40 ml olivového oleje Olej olivový 40 ml
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička mletého pepře (podle chuti) Pepř černý mletý 5 g
1 lžíce 1 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.