Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 354 kJ / 1 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,67 g |
Tuky | 79,80 g |
– nasycené | 31,35 g |
– nenasycené | 46,95 g |
–– mononenasycené | 40,14 g |
–– polynenasycené | 6,82 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 4,18 g |
Sůl | 10,36 g |
Sacharidy | 92,04 g |
– cukry | 9,04 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku velkých řeckých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
200 g 200 g sýru feta | Sýr feta | 200 g |
nakládané artyčoky | Artyčoky sterilované | |
40 ml 40 ml olivového oleje | Olej olivový | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžička 1 lžička mletého pepře (podle chuti) | Pepř černý mletý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská |