Nutriční hodnoty (Brambory s kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 468 kJ / 1 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,68 g |
Tuky | 65,17 g |
– nasycené | 32,53 g |
– nenasycené | 30,03 g |
–– mononenasycené | 16,78 g |
–– polynenasycené | 13,25 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 49,00 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 12,27 g |
Sůl | 29,89 g |
Sacharidy | 176,67 g |
– cukry | 74,42 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g malých brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 nožičky 2 nožičky dobré klobásy | Klobása | 440 g |
2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 30 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany (asi 150 ml) | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |