Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hanácký salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie736 kJ /
176 kcal
Bílkoviny4,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,08 g
Tuky2,17 g
– nasycené0,28 g
– nenasycené1,70 g
–– mononenasycené1,07 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 866 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy31,80 g
– cukry12,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 sklenice 1 sklenice červeného sterilovaného zelí Zelí červené sterilované 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
majonéza Majonéza
pár kapek kapek octa Ocet lihový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
zakysaná smetana (nemusí být) Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.