Nutriční hodnoty (Hanácký salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 736 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,08 g |
Tuky | 2,17 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 1,70 g |
–– mononenasycené | 1,07 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 866 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 31,80 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sklenice 1 sklenice červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
majonéza | Majonéza | |
pár kapek kapek octa | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
zakysaná smetana (nemusí být) | Smetana kravská zakysaná 12% |