Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z Poruby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 820 kJ /
1 152 kcal
Bílkoviny135,92 g
– z toho živočišné bílkoviny134,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky51,28 g
– nasycené14,29 g
– nenasycené27,46 g
–– mononenasycené18,24 g
–– polynenasycené9,22 g
––– omega 30,19 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 4,71 g
Sůl10,84 g
Sacharidy32,80 g
– cukry28,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva sterilizovaného celeru Celer bulva čerstvá
1 konzerva 1 konzerva sterilizované kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 konzerva 1 konzerva sterilizovaného ananasu Ananas zavařený
0,5 kg 0,5 kg šunky nakrájené (na kostičky) Šunka vepřová vařená 500 g
4 4 vejce uvařené na tvrdo(kolečka) Vejce slepičí 280 g
1 1 velká tatarka Tatarská omáčka
pórek(kolečka) Pórek čerstvý
2 2 nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 300 g
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.