Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí po provensálsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 549 kJ /
3 238 kcal
Bílkoviny195,46 g
– z toho živočišné bílkoviny187,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,31 g
Tuky232,58 g
– nasycené108,91 g
– nenasycené118,89 g
–– mononenasycené101,96 g
–– polynenasycené16,92 g
––– omega 30,38 g
Vláknina20,92 g
Cholesterol 551 mg
Sodík 4,62 g
Sůl11,20 g
Sacharidy51,55 g
– cukry26,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 800 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
250 g 250 g rajčat Rajče červené čerstvé 250 g
250 g 250 g anglické slaniny Anglická slanina 250 g
100 g 100 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 100 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
4 snítky 4 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
4 snítky 4 snítky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.