Nutriční hodnoty (Hovězí po provensálsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 549 kJ / 3 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 187,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,31 g |
Tuky | 232,58 g |
– nasycené | 108,91 g |
– nenasycené | 118,89 g |
–– mononenasycené | 101,96 g |
–– polynenasycené | 16,92 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 20,92 g |
Cholesterol | 551 mg |
Sodík | 4,62 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 51,55 g |
– cukry | 26,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 800 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
250 g 250 g anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g |
100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 snítky 4 snítky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
4 snítky 4 snítky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |