Nutriční hodnoty (Vinná klobása na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 326 kJ / 4 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 147,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,11 g |
Tuky | 368,83 g |
– nasycené | 202,16 g |
– nenasycené | 164,36 g |
–– mononenasycené | 102,06 g |
–– polynenasycené | 62,31 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 20,83 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 11,48 g |
Sůl | 28,00 g |
Sacharidy | 92,53 g |
– cukry | 36,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vinné klobásy | Klobása vinná | 1000 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
200 g 200 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
200-250 ml 200-250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 225 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý |