Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se sýrem v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 654 kJ / 1 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 156,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 75,47 g |
– nasycené | 32,25 g |
– nenasycené | 40,98 g |
–– mononenasycené | 32,24 g |
–– polynenasycené | 8,74 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,27 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 9,42 g |
––– laktóza | 7,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 - 500 g 400 - 500 g kuřecích stehenních řízků nebo prsíček | Kuřecí stehenní řízky | 450 g |
sůl | Sůl mořská | |
kari koření | Kari | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
30 g 30 g uzené slaniny | Špek | 30 g |
60 g 60 g šunky | Šunka vepřová vařená | 60 g |
1/2 1/2 malé cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
80 - 100 g 80 - 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 90 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 52.5 ml |
50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
brambory (na 4 porce) | Brambor zimní |