Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štola z Vysočiny (na Valašsku upečená))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 565 kJ /
3 720 kcal
Bílkoviny59,91 g
– z toho živočišné bílkoviny18,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,50 g
Tuky173,12 g
– nasycené91,64 g
– nenasycené73,70 g
–– mononenasycené60,10 g
–– polynenasycené13,60 g
––– omega 31,11 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 901 mg
Sodík 669 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy474,60 g
– cukry192,20 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g výběrové polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
100 g 100 g mouky Zlatka (lze nahradit hladkou moukou) Mouka pšeničná hladká 100 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
180 g 180 g moučkového cukru Cukr bílý 180 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 tvaroh měkký v alobalu Tvaroh polotučný
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
50 g 50 g Hery (nebo Zlatá Haná) Margarín 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
rum (dle chuti) Rum
rozinky Rozinky
brusinky Brusinky zavařené
nasekané ořechy Vlašské ořechy
mandle Mandle neloupané
kandované ovoce Citron kandovaný
sádlo Sádlo vepřové
kokos Kokos strouhaný
máslo Máslo kravské
rum Rum
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.