Nutriční hodnoty (Ovocné řezy s zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 598 kJ / 4 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,75 g |
Tuky | 270,05 g |
– nasycené | 154,95 g |
– nenasycené | 95,35 g |
–– mononenasycené | 79,25 g |
–– polynenasycené | 16,10 g |
––– omega 3 | 2,17 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 1,98 g |
Sodík | 913 mg |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 414,30 g |
– cukry | 299,50 g |
––– laktóza | 31,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého cukru | Cukr bílý | 250 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 lžic 5 lžic horké vody | Voda | 90 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
500 g 500 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 500 ml |
250 g 250 g jahod (nebo jiného ovoce) | Jahody čerstvé | 250 g |
2 sáčky 2 sáčky želatiny | Želatina vepřová |